O NAMA

LEDI ANATOMIC

Firma LEDI Anatomic osnovana je 1982. godine, sa počecima u krugu porodice. Kako su vremenom kupci u nama prepoznali postojan i visok kvalitet, firma je tokom svog rada postigla veliki uspeh na domaćem i inostranom tržištu. Glavne kategorije naših proizvoda su muški i ženski program. Uz pomoć najmodernijih mašina i tehnologija, naši proizvodi su izrađeni od prirodne kože, drveta i poliuretana. Đonovi, drveni i poliuretanski su anatomsko-ortopedski, tako da vrlo povoljno utiču na zglobove nogu i kičmu. Proizvodi su modernog dizajna i proizvode se u različitim bojama. Mi imamo jedinstven, savremen i zaokružen ciklus proizvodnje, koji ispunjava najviše moguće standarde u oblasti proizvodnje i zaštite životne sredine.

proizvedeno u srbiji

Svi naši proizvodi napravljeni su u našoj fabrici Ledi Anatomic u Uzveću, Šabac, Srbija.

ITALIJANSKI MATERIJALI

Kao materijal koristimo italijansku kožu najfinije obrade i kvaliteta.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Skoro 40 godina zapošljavamo više od 70 ljudi iz lokalne zajednice. Ispunjavamo najviše standarde u oblasti zaštite životne sredine. Materijali izrade naših proizvoda odgovaraju ekološkim standardima i ne ostavljaju nikakve štetne posledice na stopala.

ŠIROKA PRIMENA

Naši proizvodi imaju široku primenu u zdravstvu i drugim delatnostima, kao radna, zaštitna i rekreativna obuća. Plasman naših proizvoda obuhvata: bivše republike Jugoslavije, Rusiju, Englesku, Norvešku i Australiju.